the big apple

Jag drar till NY i övermorgon, kommer hem om två veckor



/diana.

tjuv?

Gosh vad läskig, en kille runt min ålder (17år) smög omkring på vårt tak nu (kl tjugo i två på natten) och hoppa in i grannens fönster, jag bor då i ett konstigt område. För övrigt har vi grattat Henrich och ätit glass, mm gott ;d

/ diana.

Grattis !

Grattis Henrich, 28 år <3



/diana.

It's over.

Det svider i hjärtat men jag klarar mej nog. Jag förstår inte hur man kan lura en person så mycket, jag blev så blind att jag inte ens såg att allt bara var lögner och svek. Men precis som du sa, jag förtjänar någon bättre och jag kommer fortsätta leta tills jag hittar den rätta för mig.  ( http://euw.playahead.se/  - min playaheadblogg. Läs det senaste inlägget , det handlar om han )

Ibland önskar jag att jag bara bodde i en liten stuga med en rosa kattunge och en kille som älskade mej för den jag är. Vi skulle inte ha någon kontakt med utvärlden, och svek skulle inte ens existera i våran lilla värld. Vi skulle leva i symbios helt enkelt. Allt skulle vara perfekt. Men nu är det inte så, svek existerar och tyvärr existerar ingen kille som verkligen älskar en för den man är.

Det gäller väl att ha stora bröst, en perfekt rumpa och vara väldigt vältränad fast ändå oskuld. Vilken kvinnosyn vi har i dagens samhälle. Det är omöjligt att leva upp till kraven, och om du trodde du var värd någonting, spana in Ushers nya video & låt den säger liksom till alla kvinnor i dagsläge att "ifall du trodde du var människa, tänk om " ..  



Jag gillar att vara tjej ibland.

/diana.

Balenciaga.



Sjukt snygga skor. Titta klacken, vilka detaljer.
/diana.

Film!

Gosh vad mycket film jag har sett den senast veckan.  Först Knocked up, sen 27 dresses, sex and the city filmen och Das Leben der Anderen.  Till min förvåning hade Katherine Heigl min "I have been to paris" - linne. Ifall ni ska se Knocked Up titta extra noga när dom ska se filmen Breathless och Katherine ropar boobies.

Sex and the city filmen var otroligt bra, jag tror jag grät minst 5 gånger. Favorit citat under hela filmen är såklart när Samantha Jones säger till Jarred Smith " I love you, but i love myself more" - klockrent. Fast filmens briljanta koncept så tror jag fortfarande på att Confessions of a Shopaholic är mycket bättre!



Snygga Katherine.


Jaja förutom att ha tittat på film har jag festat lite, solat som bara den och mysigt me kompisarna.
/diana.

RSS 2.0