:(

Och så kom denna pissiga fittnylledagen.

S : "jag citerar buddhismen, allt är lidande"
HAHAHAHA. stupid <3


:( / diana.

Musik

Jag skulle vilja påstå att jag är allätare när det kommer till musik. Jag gillar allt från franskhiphop till svensk indiepop. Det jag absolut inte kan lyssna på är seg pop & reggae :/ vet nte varför? Anyways, mina favorit band/artister är helt klart crystalcastles, death cab for cutie, the team!go, the ramones, queen, billie the vision, glass candy, hotship, leslie and the ly's, yelle, kate nash, veronica maggio, roisin murphy, TTA, the vla mfl. En blandning mellan hiphop och rock. Justnu i mina små öron rockar crystal castles loss med låten she fell out.


Haha det här är inte själva riktiga videon till låten, men jag gillar den iaf.



 / diana som helt klart sitter i the passanger seat

Lilla lilla mamma.

Det känns så tråkigt att stora bloggare som kissie är en bluff, iaf enligt hennes ex. vännina Fanny. Är det verkligen så dödsviktigt att ljuga om hur många kompisar man har och vart man ha köpt sina väskor eller ens vad man har för ögonfärg? Det tycker absolut inte jag. Sånt är inte så viktigt för mig, det känns att som att det är en del av mogenprocessen, sluta bry sig om vad andra tycker. Därför ska jag börja detta blogg inlägg med att säga :

IDAG HAR JAG ENBART UMGÅTTS MED MIN MAMMA! Och fyfan vad kul vi hade! :D Först var vi på stan och köpte lite kläder till mig och till henne sen avrundade vi det hela med att käka ute och köpa lite glass som vi kunde äta hemma.

image78

1. Hallonröda shorts från GinaTricot.
2. Röda pilotisar från H&M.
3. (Skitsnygga) jeansshorts från H&M.
4. Röda Wayfarer från H&M.
5. Svarta wayfarer från GinaTricot.

Sen när vi väl var hemma så planterade vi blommor som mamma hade köpt när jag var i skolan, det blev mycket vackert må jag säga. En kanonhärlig dag med lilla mammsegull, jag älskar dig mest!


     

/diana.

Dröm outfit.

Nu har jag gjort min första "drömoutfit"! Hoppas ni gillar det.

image77 

Väska ; Asos
- "Oasis leather across body bag" 389 kr.
Armband ; Asos - "Pacha Homespun Charm Bracelet" 285 kr.
Shorts ; Topshop - "Matelot Hotpant" 250 kr.
Linne ; H&M - "" 59.50 kr.
Gladiator sandal ; dinsko - "" 349 kr.
Solbrillor ; H&M "" 59.50


Nej nu ska jag gå & titta på criminal minds (sjukt bra) och sen är det läggdags / diana.

Rödabrillor.

Usch&Blä. Idag tvingade min gympalärare på mig hans Rayban's. Varför? kan man ju undra. I det ögonblicket då hans smutsiga glasögon nuddade min stackars näsa kände jag att en klump i halsen började utformas. Samtidigt som en dödslängtan började spöka inombords.

Rayban har sjukt snygga solisar men det var just känslan av att han hade haft dom på sin svettiga näsa precis innan mig som bara fick mig att vilja spy!

Apropå solglasögon har jag fortfarande inte hittat ett par snygga, men jag vet nog vad jag är ute efter. Ett par röda pilotbrillor. Jag passar bäst i pilotbrillor och jag vill ha ett par som sticker ut lite, därav röda pilotisar. Jag har hittat två par snygga från H&M.

   

Vilken gilla ni bäst?
/diana.

Fornarina

Hej, jag har beslagtagit lite kläder  från min syster! Hon har sjukt mycket kläder och allt är snyggt & trendigt. Sjukt bra smak har hon tex den här urläckra saken från Fornarina. Jag älskar den. Lite partyfint.

image71

/diana.

blä.

Det var ju skolkampen igår. Orkade inte blogga när jag kom hem, somnade jag så fort mitt lilla huvud nuddade kudden. Menmen, det var skojigt även fast Fyrisskolan kom sist eller, vi kom ju först bakifrån, jag är så smart!

Sen så picknickade jag med hela familjen i stadsparken. Vi käkade kina mat och sen blev det glass! Mycket gott. Men man blir sjukt trött av att ligga ner och sola.

Jag undrar varför folk ibland säger "varför hör du inte av dig?" och sen när man väl gör det så har dom aldrig tid och dissar en i sista sekund när man klätt sig fint och fixat sminket och allt. Nu orkar jag faktist inte bry mig längre. Det var droppen.. och du, bara så du vet har jag tagit bort & blockat ditt nummer och gjort samma sak med din msn. Det är slut, det blir inget!

/ diana.


mitt lilla hjärtaaa!

Vart hos läkaren, gjorde ett EKG test. Trevligt att ligga typ halvt naken med tuttarna i vädret. Sen öppnar dom den där helvettes dörren minst 20000 ggr så vem som helst kan titta in. Herregud förstår dom inte att människor behöver ha det lite privat när det kommer till sånt?

När läkaren skulle trycka och klämma på mig så började jag as garva , fattar inte varför
? Det är ju inte speciellt kul men jag brukar skratta när jag känner mig obekväm eller någonting, sjuk reaktion och det hjälpte ju inte direkt heller att min syster började asgarva också. Läkaren måste tro vi är hel sjuka eller nånting.

I alla fall så har jag inte vanliga hjärtsjukdomar men jag ska träffa Petter, min systers homosexuella kompis som är hjärtspecialist. Han är tydligen Charlotte i sex and the city och min syster är Carrie.


/diana.

Blommigt.

Jag tycker blommiga klänningar är bland det finaste som finns justnu! Själv äger jag ingen men jag har lovat mig själv att jag ska köpa en innan sommarn ta slut! Här har vi några kändisar som hoppat på "blomtrenden".
Vissa mer oroväckande än andra.

image67      image68

image69        image70


Själv gillade jag Eva Mendes klänning bäst. Hon är alltid så himlans vacker.
Vilken gillade ni bäst?
/diana.

Navelpiercingar.

Sommaren är snart här, och för alla exfjortisflickor betyder det att det är dags för att leta efter nya navelpiercingar. Jag vet att det ser jätte "tacky" ut och att det är sååå ute. Men det går inte att tabort den lilla saken. Den har liksom blivit en del av min kropp. Det skulle nästan vara som att skära av ett finger :(

Därför tänkte jag visa dom jag redan har och ett par fina jag har hittat.
image60    image61  
  image65  image64 


1. TurkosFjärilen - Jag tycker den här ser sockersöt ut, plus att det blir så fin kontrast med det turkosa när man är alldeles brun och fin.
2. Grodan - Jag har alltid velat ha en grodpiercing, vet inte riktigt varför. Jag gillar helt enkelt bara grodor, jag tycker det är mycket sötare än fjärilar.
3. RosaSten - Jätte dålig bild på den menmen, den är ganska så alldaglig.
4. Fjäril - Jag gillar den inte, fick den av min syster för ett tag sen. Jag gillar inte "eftersläpet" eller vad man ska säga. Svansen på fjärilen kanske låter bättre. Men den var inte fin. Näe.

Vilken gillar ni bäst?
/ diana.

ajj!

Imorgon ska jag till läkaren för mina okända bröstsmärtor. "/
Önska mig lycka till!


/diana.

ESC 2008

Sååå .. Jag har vart lite lat med att uppdatera här. Jag är så himlans besviken på årets EurovisionSongContest. Den var helt enkelt urtråkig. Tråkiga bidrag, tråkiga människor. Allt var tråkigt. Det enda bidraget som jag diggade en aning var Frankrike. Jag gillade solbrillorna, det långa rock n roll håret och badbollen.  Låten var ganska käck också.

75cent var ju helt enkelt patetiskt. En gubbe som står och skriker på en scen, dra tillbaka till ålderdomshemmet och rätta till blöjan, grandpa! Och vad fan var det för fel på Spainens låt? Herregud. Sämst helt enkelt, säämst. Fattar inte att Ryssland kunde vinna också, sjukt.

Frankrikes bidrag.
Sebastian Tellier - Divine


/diana.

Que?

image59

Jag måste lägga på mig några kilon
räkna ut ditt BMI här

http://www.markazits.com/diet/bmi.php

Är du underviktig eller överviktig?
/diana.

Allt detta hände på en enda lördag.

Åh herregud vilken jävla kväll! Den började hel lugn med att jag, isa och niusha satt och drack vodka. Haha vi gjorde as coola drinkar i reggaefärgerna (men dom blev skit äckliga). Sen bestämde vi oss för att vi skulle dra ut. När jag och isa satt på bussen mot stan tog hon min hand och sa : "vi får inte släppa förens om 3 timmar". Jag som var lite lullig då tyckte det var en kanon överenskommelse.

Sedan hoppade vi av och gick till centralstationen för niusha skulle träffa lite vänner.  När vi var där bestämde jag och isa att vi skulle kissa. Sjukt nog så var det Patrik som hade vart i toaletten innan oss (han går i min klass) Under själva akten i toan så fick vi ju inte släppa våra händer vilket ställde till med flera pinsamheter. Isa förutom min mamma (när jag var bebis) så är du den första tjejen som rört min mus (med trosor såklart). Plus att Isa flörtade sönder sig i centralen och jag var ju tvungen att liksom stå med. :/

Sedan skulle vi dra mot Salabacke där jag träffa min andra klasskompis Gustav. Jag var då också ganska borta och han tycker säkert att jag är as dryg nu, kul. Sen när vi var hos Lp i Salabacke så bestämde jag och Ali att han skulle komma och hämta mig. Han kom med Darko & Soran. Sen när vi hade vart där ett tag var jag hel skakig och hade en klump i halsen, varför kan jag inte berätta menmen.

När vi fyra coolingar var i stan så börja vi tigga kakor & oboy från livets ord. Mycket gott klockan halv tolv på natten. Sedan skulle dom ta bussen mot Gottsunda och jag skulle ta den mot Stenhagen. På busshållsplatsen träffade jag en liten full flicka, Mirre :D. Haha sötnosig hon är! När jag väl satt i bussen får jag ett sms av armin "möt mig jag är i ekeby". Så klockan halv ett sitter jag med Armin, Emilio och  Lucas.

Totalt hade jag igår pussat 4 personer också. (Herpes, Körtelfeber & HIV?)
Sen när jag gick hem däcka jag på soffan. Men vilken kanonkväll. /diana.

Skrattretande.



Hahahahahahahaha, så jävla kul när barnet börjar skrika, lika kul varje gång!
/diana.

bring down the beat!

Dom som sjöng idag var sjukt duktiga! :) Bring down the beat!
http://www.bringdownthebeat.se/ , ifall du missa dom så ska dom uppträda på fett me kärlek!

/diana.


Header ångest!

Jag är sjukt dålig på att göra headers! Vet inte riktigt hur jag vill att min ska se ut, ååå. :/ Så fult med orginalheadern ju.

/diana.

Yamica.

image58

SÅ SÖT! kan aldrig sluta pussa denna varelse, finaste gosigaste mysigaste hund i världen <33
/ diana.

Dagen & Gårdagen.

Vart i skolan, vi studiebesökade hos medicinska institutet. Snacka om att det var 1 timme av mitt liv jag aldrig kommer få tillbaka. Guiden ville aldrig hålla truten heller. Vi stod i 1 timme och bara lyssna om hennes tjat om barnfödsel och lårbenet. SÄG DET TILL NÅGON SOM BRYR SIG!  Och sen när vi förklara för henne att vi var tvugna att ta bussen så sluta hon i alla fall inte tjattra. Herregud vilken jobbig människa.

Igår var jag i alla fall med Isoo & Niusha, vi satt och åt nötter hemma hos Niusha och prata om det som har hänt. Dom är hel galna, haha.
 
Sen när jag kom hem så hade Henrich & Sophia kommit hem till oss. Henrich berättade  att han skulle uppträda idag på Grand så dit ska jag ikväll! Jag och min syster snacka lite om rasismen igår oxå. Hon berätta att hennes kompis (som är invandrare) hade på något sätt hamnat på en rasist fest. Haha sjukt!



Jag & Min syster, Lika som bär (not)!

image57

/
diana.

Candida, mucocele & röd Lichen planus

Så nu har jag gjort en framsida också till mitt fina arbete om munhålssjukdomar.
Det mest groteskaste arbetet jag gjort någonsin i hela mitt liv.

Såhär kan det gå när man inte borstar tänderna:

  

/diana.

Frisk & lycklig.

Jag är frisk nu och mår mycket bättre än vad jag gjorde då. Allt var grått då men every cloud has a silver lining!
Ska börja blogga mer nu när jag mår bättre. Orsaken till att jag mådde så dåligt var tydligen att jag hade tagit fel tablett. Jag skulle ta en alvedon och tog något helt annat! Läbbigt. Ska aldrig mer upprepas (speciellt inte nu när mamma har låst medicinskåpet) haha. Nej nu ska jag bita ihop och skriva klart jävla arbete! Ohh det tar aldrig slut.

image53


/ diana. (here comes the sun nananna)

Skyltdockor


Hahaha! Är jag den enda som nästan kissar på sig (alltså när man ser detta klipp)?
Go tiffany!



/diana.

hjärtesorg.

Jag vill att du går nu, jag vill att du ger dig av.
Vänd dig om. Det finns inget kvar.

tomma löften tomma löften tomma löften tomma löften tomma löften tomma löften tomma löften.
Tomt.

det gör bara ont.

Jag har blivit jätte tråkig på senaste tid. Jag mår fysiskt dåligt, har ont i bröstkorgen och kräks lite då & då.
Denna smärta kommer i vågor. Jag vet inte vad det är för nånting. Allt är så himlans osäkert justnu. Min relation till vänner som sagta börjar förmultna.. Jag orkar inte. Förstår inte varför? Allt var ju så bra för bara någon vecka sen. Vad hände? Jag orkar inte ta tag i mina problem. Jag orkar inte söka läkare, prata med vännerna eller prata med han. Jag orkar inte läsa på livsviktiga prov. Jag orkar inte ens titta nu ifall jag har skrivit helt osammanhängande meningar. Jag orkar inte med nånting, vill bara ligga i min säng och dö. Inget är kul längre, livslusten är borta. Fyfan. Inte ens smulgubben gör mig glad längre. Ingeting, absolut ingeting.

det bor en glädjefjäril i mig, som har slutat att flyga.
/diana.

Onsdag.

Jag har hittat en basker, seconde hand. Den är ursnygg ska ta bild på den senare. Jag och en till tjej fick vika och fixa en massa secondehand kläder, sen fick vi posera för hyresgästföreningens tidning! Undrar verkligen hur jag ser ut. Kul var det i alla fall och jag känade en kosing också, 120 kr! Wow.  :D
image52

/diana.

Favorit tröjan!

Idag hade jag en av mina favorit tröjor på mig!
Jag tycker bara den är så himlans fin där vid bröstet med knapparna och allt!

image51

/diana

NO!

Mina favorit solbrillor har gått sönder :(. Det svider faktist i hjärtat lite grann. Känns tungt. Dagen har faktist varit ganska, super tråkig. Det känns som jag var i skolan i två dygn och pratade om folkmord, konstigt.


Rip Mina Solglasögon.
Dagens Pose vr definitivt "Grisnäsan"

image50

/nöffnöff diana.

Smulgubbe.

Usch vad vi garvade åt den hära urlöjliga läsken.
" Smulgubbe"

image49

Den där jävla smulgubben provocerar mig  "Hej här är jag , smulgubben " Jävla smulgubbe
Hahahaha Kristina är så rolig.

/diana.


Söndag

Har inte bloggat på länge nu, kanske för att jag varigt ute och solat varenda dag. Måste ju passa på när det är så underbart väder! Har solat & sen vart på stan och köpt lite nya grejer.

Dagens inköp :

image48

* Gliss Hair Repair Hårtopps Serum -
Ska tydligen vara jätte bra för kluvna hårtoppar (som mina)
* Helena Rubenstein Lash Queen Line Blacks - Tyckte den såg så söt ut, var bara tvungen att ha den.
* Lee Stafford Shine Head Serum Spray - Får håret att lukta otroligt gott.
* Nivea Clean Deeper Wash Scrub - Vet inte varför jag köpte den, jag har ju massa ansiktsprodukter.
* Neutrogena Pure Glow - Ska tydligen få ansiktet att "glowa"

Jag önskar jag var bättre på att göra ramar till mina bilder.. haha.
/diana.

fredag

Skitskönt väder idag , har dock fått jätte många blåsor på fötterna. Men om man ska vara fin får man lida pin, inte sant? Dagen började med att jag var skolan, umgicks med bla HannaLisa & Lina. Sen så gick jag till amina jag var kanske med hon & hennes vänner i tre sekunder sen träffade jag min syster och vi stack och käka på Subway, sjukt äcklig mat! Sen efter det träffade jag amina och hennes vänner igen, vi gick till cupido och fem sekunder senare , gissa vem jag träffar då? Jo min andra syster så jag var med henne ett tag och sen tog jag bussen hem.

Jag svettades verkligen som en hora i ett biktbås idag.
/diana.

flummis.

Alex (största pundet i stan) : "asså den här katten följde efter min syster hela tiden, så jag ba: aah han vill säkert flumma lite nivet. Så jag blandar olja med lite hasch, marijuana asså och lägger den i mikron så den börjar koka lite, sen från att oljan var genomskinligt gul så blir den helt brun så jag sätter det på wiskaskattmat och katten äter allt sen han börja flumma lite , kan inte gå rakt lägger sig i soffan me ögonen stängda, assåjag vene om han chilla eller om han dog alltså, sen nästa dag försökte jag igen men nivet katten är smart han vill inte äta marijuana så jag får gömma den med massa lager wiskas.. asså jag tycker bara katter måste få smaka på moder natur som gamla egypterna gav sina katter mango och grejjer. det e bra fan. "

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHA..

/
diana.

grattis sötis!

GRATTIS ISABEL SEDA <3

image45

/diana.

bryggan tryckare

Jag har inte bloggat på hela dag förens nu, tänka sig!  Orienteringen gick kanonbra jag sprang själv halva tiden och kom först i min klass på den lätta banan! WOHOW (och självklart hitta jag alla kontroller) ! Jag känner mig faktist ganska sportig och duktig, blev tyvärr inga bilder för jag glömde digitalkameran hemma :'( Sen när jag kom hem så kom min sötnos på sin kross och vi promenera lite och prata om lite saker.. mycket mysigt. Sen skjutsa han mig till stan där jag träffade amina &co. Vi åt glass på bryggan och sen taffsa hon på mina bröst. Nu upptäckte jag att jag fick en sticka på rumpan av den jävla bryggan, svider :( ! Gud vad jag har gått mycket! Mina ben är helt skakiga nu.

Dagens outfit ;
Jag försökte gå på en lite fransk 50-tals stil.


image46

Kjol med hög midja, H&M
Linne, H&M
Svarta Ballerina, ingen aning.


Hjälp *panik*

Jag har sår över hela hårbotten! Vad ska jag göra ? :(
/diana.

Veronica Maggio, finaste kvinnan i Sverige!

Jag tycker Veronica Maggio har en hel skön stil. Plus att hon gör såå bra musik också. Vilken pangbrud! Hon gör alltid låtar jag kan relatera till, många tårar som runnit ner längst min kind till "dumpa mig" , "gå nu" & "jag kan inte säga nej" och självklart gör hon en låt som heter 17år som bla. handlar om valborg, rackarberget & fyrisån, haha sjukt!  (jag bor vid rackarberget för er som inte vet)

image44


Nej, jag hittar ingenting ingen groda som blir min prins bara genomsnittsskräp, inte tillräckligt tät. Varför ska jag nöja mig med nåt mindre, när jag vet jag kan fixa vem jag vill?
/diana

allergisk mot solen?

Jag börjar bli hypokondriker tror jag. Jag inbillar mig själv en massa saker som att jag är allergisk mot solen eller att mina smärtstillande ger mig små kontinuerliga hjärtattacker och sen att jag har en cancerknöl bakom örat. Haha, gud! Kanske borde sluta spendera pengar på kläder och hitta mig en proper psykolog istället?

/diana.


Solglasögon!

Letar solbrillor! Hittade några söta Wayfarers på asos.com men jag vet dock inte om jag passar i sådana. Jag tror mer runda stora solbrillor passar mig. H&M brukar ha jätte snygga faktist men oftast i svart & det skulle vara kul att ha ett par i någon cool färg ! Man kanske ska köpa ett par hjärtformade? Eller? Vågar man?

Nicole är ursnygg i sina wayfarers!

image43

/diana

jag hatar orientering.

Tilda du är underbar & jag finns där för dig no matter what! :) Bara så att du vet min lillalady.

Imorgon är det då orientering, drygt. Jag hatar orientering sjukt tråkigt, alltså vad är grejjen? Jag förstår inte. Ska ta lätta banan och sitta och äta kakor med fidah, raazan & siima. Haha! Ska nog ta lite bilder när vi är i skogen hade jag tänkt, blir mysigt att titta på en svettig diana va?

Jag är uttråkad UTTRÅKAAAD. Men jag orkar inte gå ut. Orkar inte göra någonting alls när jag har lingonvecka. Blir nog en Tvdag tror jag med cola och ballerinakakor och andra lyxigheter (haha), skönt ändå.


Föresten är jag den enda i världen som föredrar sånna där små juiceboxar framför en kaffe latte?


/diana

man skär brevid

Usch jag mår jätte illa & har tråkigt. Så därför ska jag göra en "dagens"
Som jag kopierat från : http://feliciiamattsson.blogg.se/

Dagens humör:
fnittrig!image42
Dagens mående: illa
Dagens borde: plugga ?
Dagens frisyr: utsläppt & plattat,
Dagens klädsel: Rosatubtopp, Vita TH jeans & en vit kofta
Dagens planer: Knarka sönder naproxen
Dagens vill ha: Kakor & oboy
Dagens längtan: ikväll när jag ska ringa världens roligaste boike.
Dagens beroende: Naproxen
Dagens tråkigaste: Samhällskunskapen, sista lektionen, en och en halvtimma om mänskliga rättigheter.
Dagens tidning: Glamour
Dagens låt: Hot Chip - Look after me ..
Come back to me and ill come back to you,
thats something we dont always do

OCH NEJ DET ÄR INTE KNARK PÅ BILDEN DET ÄR NAPROXEN!


Ragg!

Söt hund .. får man klappa matte!?
Haha , jag garva i minst  5 minuter när han sa så till mig, sen insåg jag att han var en kille på ungefär 25 år med alldeles för mycket ansiktshår..  Läskigt.

/ diana.


Ge mig sommarlov.

Tråkigt att gå i skolan till klockan 16:30 när det är så fint väder ute.. Tråkigt att gå i skolan överhuvudtaget. En månad kvar är allt jag försöker intala mig själv men det hjälper inte, jag vill ha lov NU! 

Många som läser min blogg men ingen som kommenterar .. tråkigt </3.

image41

/
diana.

Mica.

JAG ÄLSKAR DIG LILLA JAMICA SÅ MYCKET, VÄRLDENS BÄSTA BÄBIS <3

image40

hahahaha titta så söt!
/diana.

Shopping!

Var på stan idag, Köpte lite nya saker ..

Korall Topp ; Gina Tricot 129 kr.
Tygskor ; Wedins 200 kr.
Armband ; H&M 50 kr
Blå Klänning ; Gina Tricot 129 kr.

   

/diana.

pappershjärta.

Har ni någonsin hört "du måste älska dig själv innan du älskar någon annan"!? Jag tycker det stämmer väldigt bra för jag tror inte riktigt att några av mina vänner älskar sig själva. Jag menar du kan inte vara i ett självdestruktivt förhållande där killen får dig att må dåligt och vara rädd för allt och inte kunna prata med vem du vill utan att han ska bli tjurig. Han får dig att bli avhållsam och han vill helst inte att du pratar me någon annan image34än han själv. Vet ni vad det är? Inte avundsjuka eller att han är rädd att du ska vara otrogen, det är ren fåneri. Det sägs att killar är mer omogna än tjejer med ungefär 4 år , jag skulle nog vilja säga att det är 10 år (i alla fall när det kommer till sånt här). Själv har jag så mycket luft att jag aldrig skulle kunna någon trycka ner mig eller ens försöka. Jag tycker en kille ska vara mer mogen än att sitta och deleta mina msnkontakter. Han ska inte vara ett hinder i mitt liv tvärtom han ska hjälpa mig när jag har det svårt, och lyfta upp mig när jag ramlat & allt känns dåligt, det är inte så mycket begärt tycker jag och då tror jag tror nog inte att man är otrogen ifall han gör sånt. Jag menar din pojkvän kanske är snäll men alla är snälla, en ko kan var snäll men ni ser mig inte vara ihop med en ko? Man kan absolut inte tänka "han är snäll" man måste tänka på dom andra sakerna ex. Är han där för mig? Överraskar han någonsin mig med roliga saker, SÅNT SOM JAG GILLAR? .. Det behöver inte vara något extremt men något litet. Jag tycker ni borde fråga er själv, är det verkligen värt att förlora mig själv för att ha någon att gosa med lite då & då? Denna text är dedicerad till min bästis & till min bebis. Hoppas ni förstår.
/diana.

-

klockan är 03:38 & jag kan inte s o v a
/ diana.

Klippklipp

Jag ska klippa ett par jeans till shorts men är osäker på längd och sådära , vad tycker ni?
Korta shorts eller lite längre ?

/ diana.

PeterParty.

Jag har skit ont i halsen! Jag tror jag håller på att bli förkyld nu.. tråkigt! Finns det verkligen något värre än att vara förkyld !? :( Orkar inte göra nånting idag! Stör ni inte på er om man bråkar två stycken så säger den ena något skit taskigt och sen skriver " skriv inte till mig mer " .. det är klart att jag kommer fortsätta skriva när du skriver. Konstigt hur folk alltid vill ha sista ordet. Men så är det. Wow ska se ken ring på lördag också! :D Gosh kul .
Ska ringa och störa någon nu tror jag.

They wear more glitter than us, they want my dick in their butts you're about to see peter party on Tv 'cus I'm about to reach celebritystatusssss

"dagenssak" är helt klart homosexuallitet. what what ?
/diana.


what what !?

Denna video summerar gårdagen ganska bra..


.. helt galet / diana

RSS 2.0