I tease it if I need it and I pass it if I have it.




Hon är genial! Jag älskar henne så mycket & om hon kommer till Sverige någongång kommer jag dö av lycka,
I LOVE YOU LESLIE HALL!

/ diana.

Valborgångest.

Härlig dag idag, det började med att jag träffade min sötnos i stadsparken där vi låg och myste bara! Sen så gick vi & käka en skit god pizza på Santorini! Mums.. Sen skulle jag i alla fall hem då jag träffa hannalisa, andreas och lina, dom var och leta efter kostymer tills imorgon (Valborg)! Vet inte riktigt vad jag ska göra imorgon känner mig inte så jätte taggad på nånting faktist "/ vad ska ni göra imorgon då ? Mina bloggreaders! 
Sen efter jag hade sagt hejdå till lina hannalisa och andreas så kom en gubbe och fråga om jag hade jobbat på samma jobb som han, jag svara: nej tyvärr jag är 17 år. Han ba: jahaa.. men kan vi ta en kaffe för du är väldigt vacker? jag ba: nej tyvärr jag ska hem nu , han ba: men kan jag nte få ditt nummer ? jag ba: nej tyvärr.. så börja jag cykla därifrån , så sprang han efter cykeln han ba: MEN DET SKULLE JU VARA JÄTTE TREVLIGT!
USCH! Om man säger nej så betyder det NEJ, ok? Jag orkar inte me äckliga porrgubbar som raggar på småflickor , snälla någon!  Ser jag verkligen så desperat ut att jag behöver dig ditt mögliga russin!? :S
Nytt nummer, en gång för alla! : 0762614386 :D

image33
mina ögon blir alltid sjuka på bild
/ diana.

water

Jobbig dag idag , kom inte hem förens nio.
Har vart i skolan till halvfem sen åkte jag till min syster där jag åt middag! usch trött.  Anyways så har jag i alla fall börjat med en ny kur, jag dricker ungefär en liter vatten per dag och motionerar mycket mer än vad jag gjorde förut, och jag kanske inbillar mig själv men min hud ser mycket bättre ut och mina pormaskar är jätte små. I feel good.

image31

ska ta och lägga mig nu, trött verkligen skit trött / diana.

Blommigt,

WE LOVE BLOMMIGT, DON'T WE?
(
lekte lite med photoshop, därför mina ben ser lite skumma ut)
Kjolen är köpt från H&M för några år sen! ;P

image30

/ diana.

La Cucaracha

Ganska lyckad kväll igår, eller vad säger du maradona? Fick träffa osman också för första gången, liten rackare dendära. Dåligt väder idag, deprimerande! Tog en macka med mamma, hon börja prata om sina barndoms minnen om när hon levde i Marocko, och så liksom fixar hon sin röst så att man inte kan slitas från hennes berättelser, tex om när hon tog hand om en gorilla när hon var liten och hennes hund Black! Blir nog inte mer intressantare än så! Ifall jag fick välja skulle min mamma göra varenda ljudbok, jag kan verkligen tänka mig henne läsa upp Lasermannen eller typ lära folk spanska! Spanskan skulle ta över världen och det skulle bli ett internationellt språk istället för engelskan! Och alla skulle sitta och dricka Mexikansk tequila, ni vet med den dära lilla hatten på och sjunga La Cucaracha och äta på tacobell. Åå vilken underbar värld! Back to reality! Hör och häpna jag har gått ner i vikt! Under vintern hade jag gått upp några kilon och kunde inte längre komma in i denna klänning : 

image29

(SNYGG POSE, min arm ser bläckfiskig ut! :D)



Men nu så kommer jag in i den perfekt. Men najs att jag inte har en BH på mig heller. ( haha det ser ut som jag har en skitstor rumpa och värsta fluffigabilringen runt magen men det är klänningens form, jag lovar) !

Nu ska jag städa mitt rum innan min moder tappar förståndet och daskar till mig eller något!
 / diana.

Pinsamt!

Så jag sitter i trosor och bh och världens ruffsigaste hår och helt osminkad och ser allmänt äcklig ut när det knackar och ringer på dörren. Jag tror självklart att det är mamma eller någon av mina systrar som ringer på ! Eftersom dom är de enda som knackar och ringer samtidigt. Men när jag öppnar dörren så är det en tjej i min egna ålder som vill att jag ska sponsra hennes klassresa och sen går hennes klasskompis förbi också och ler. Pinsamt värre! Haha även fast jag inte ville så gav jag henne 50 spänn, hush money. Usch från och med nu ska jag alltid vara sminkad , påklädd och fin när jag öppnar dörren.

/ diana.


Lugg är snyggt!

image28

Många kändisar har hoppat på luggtrenden, bla. Rachel Bilson, Mandy Moore, Heidi Klum, Kate Moss Kiera Knightley Katie Holmes och Tyra Banks. Och även lilla jag!  Fint tycker jag!

/ diana.


Je veux te voir dans un film pornographique en action avec ta bite



Jag bara älskar Yelle.

/ diana.

Jag pallar inte mer.. fuck u fuck u och fuck u. Seriöst varför!? OH kokar av arghet. Det här går inte mer. Jag kan helt enkelt inte var med dig längre. Jag måste gå vidare! Så är det bara.  Igår blev en ganska lyckad dag i alla fall! image26Var först med mathilda, vi satt och käka jordgubbar och vaniljebullar, mysmys! Fast jag tror ankorna åt mer vaniljebullar än vad jag och mathilda gjorde haha. Sen stack jag i alla fall hem bytte skor. Sen GICK jag hem till min bebis. Mmm.. A walk to remember. Jag hade nämligen så jätte ont i fötterna efter mina röda skor så jag gick som ett sär sen .. inte så kul. Har tyvärr inga bilder från igår men jag tror mathilda har några, får ragga lite bilder sen. Menmen nu ska jag hoppa i duschen, ringa runt lite och sen ut! 


/ diana.

Blädag.

Idag var en jobbig dag! Orientering , ur tråkigt och plus att jag såg allting skit suddigt för jag fick någon slags allergisk reaktion på nånting!
PLUS att våran religionskandidat är helt sjuk i huvudet.
"det är därför det är så mycket hedersmord bland muslimer"
VA!? Hur kan man blanda ihop kulturen och religionen? Helt sjukt!
Som religionskandidat bör man veta den stora skillanden.
Blir så irriterad på sånt.


Någon som har lust att städa mitt rum ? hihoho

image24

Jag censurera endast för att jag har skit mycket godis på mitt nattduksbord och vill inte framstå som världens största fetto fast det var ju ganska onödigt att censurera nu eftersom jag berätta varför jag censurera .. !?
Haha JAG ÄR SKIT TRÖTT!

/diana.

JAG <3 SAXEN

 image23













Klippte min lugg ännu tjockare och sen kom
någon och rev ut mina ögon :( obs, jag har pyjamas på mig
 / diana.













     

Nya skor!

image19Dagen började jobbigt och segt! Helt utmattad. Pannkaka var det också, sånnadära tjocka som är as degiga innuti!  Blä! Men när jag kom hem hade
mamma lagat Tacos , mumma!  Anyways så köpte jag ny foundation också, min gamla blev spårlöst försvunnen ! :O  GUD NÅDE DEN SOM KNYCKTE DEN
DIN "TJUVPYJAMAS" .. haha! :D
Och sen köpte jag ett par nya skor också jippi!
300 kr från DinSko, billigtbilligt!

 

Känner mig förövigt kluven och har ont i huvudet hela tiden och nu går
jag också och oroar mig över att vissa av mina vänner lider av riktiga
psykiska störningar , alltså inte på skämt utan på riktigt!
Jätte hemskt! Allt är jobbigt och det underlättar ju inte direkt att .. jaa ni vet
kärlek och sånt onödigt. Ska nog ta och sätta mig på balkongen och dricka lite
te och ta en smärtstillande eller två!

 
/ diana.

Ugly betty

ÄNTLIGEN HAR UGLYBETTY BÖRJAT IGEN! :D <3

image15

.. underbart.

/diana.

Jacka

Fick en ny jacka från min syster nyss, tack syster! :D Kommer från H&M en söt liten beige sak.

 

Man kan ha den porrigt eller lite mer formellt. Haha! :D

/diana.

Lugg - föralltid.

hejsvej! :)
Fint väder, jag ska snart ut och njuta av solen!
Usch jag passar verklien inte utan lugg, jag förstår inte hur jag inte kan ha haft lugg förut! jag ser helknasig ut utan lugg! Men det är väl så. När man väl liksom har haft en frisyr ett långt tag så kan man inte gå tillbaka.. haha okej det lät helkonstigt men det finns faktist någon logik i det hela, tro't eller ej!


Dagens outfit! (dålig bild men jag orkade inte ta en ny)

image9

    

  • Jeans ; JC faktist! :O
  •  Tröja ; Kokaï            
  •  Liten Väska ; Glitter
  •  Bälte ; Mulberry       
                 


/ diana.

Naglar.


image8




Jag lägger aldirg ner tid på mina naglar. Jag har faktist aldrig brytt mig speciellt mycket om mina naglar.. aldrig någonsin! De är faktist helt obetydliga i mina ögon! Jag filar dom aldrig men ibland kan det hända som idag att jag faktist målat dom.
Korvfingrar har jag också, haha! Men jag hörde faktist för någon vecka sen att folk som är mer spinkiga har tjockare fingrar och folk som är mer kurvigare har smalare fingrar.

Stämmer detta? Är du kurvig eller spinkig och har du smala eller tjocka fingrar !?


godnatt / diana.

Ormskinn?

Hmm.. Jag börjar bli orolig! Är den katastrofala 90tals "modemisstrenden" - ormskinn, back on track?
Snälla säg att både Kissie & Jessica Alba bara gjorde en liten tabbe? Jag klarar bara inte av det äckliga skinnet , usch orm! :'(

Kissies nya väska: http://kissie.blogg.se/2008/april/sjuk.html


image6

Nyttnummer :)

Nytt nummer mina små bloggläsare ;
076 26 14 386
/
diana.

Jag är skittrött!

Börja 8.30 & slutade 16.30 .. Hel trött! 

Dagens Outfit !

image4
- Jeans ; Tommy Hillfiger 
                               - Linne ; H&M (ja jag vet prickigt.. menmen)


.. Andra bilder jag tog idag också, haha jag är så sexig när jag borstar tänderna wii.

 


/ diana

Jag vill faktist inte tänka på framtiden..

Oh! sitter i skolan nu har SYV-info grejjen idag.. Onödigt! Jag börjar egentligen 9.55, spyfärdigt.
Hon pratar om framtida yrken, åh ångest! Morgontrött + Ångest = ingen bra kombination.. Kniper i magen faktist , vad ska jag göra i framtiden? Vad vill jag lägga ner 3-5 år på? Ingen aning.. :'( någon som känner som jag!?
Nu ska jag göra hjärnjgympa... drygt.

/diana.

GLASS I STORA LASS! :'D

hej idag åt jag glass.. fast den tog slut lite för snabbt </3..

image1´

/ gottegrisen diana!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0